Sinds ik de sprong in de zelfstandigheid heb gewaagd kwam er ook het idee een website te laten maken of beter gezegd een webshop. Maar om een passende match te vinden die mijn ideeën wist om te zetten had ik nog steeds niet gevonden.
Op een seminar leerde ik Vicky kennen, een temperamentvolle dame die niet op haar mond gevallen is. Na een week besloot haar te contacteren via haar website en deze keuze bleek de juiste te zijn.
Vicky neemt je bij de hand en bewandelt samen met jou, stap voor stap, de route naar het juiste eindpunt. De vele wensen en ideeën die ik had wist ze perfect om te zetten.
Ik ben super blij met mijn nieuwe webshop en dankbaar dat wij deze weg samen mochten bewandelen. Erna Kames

Eigenaresse, Groen voor je Gezicht

Mijn wens was al heel lang een website die echt stond voor wat het Engelen Kracht Centrum inhoud en betekent. Toen een vriendin vertelde dat ze bij jou een website liet maken, begon het weer te knagen. Weer dat verlangen dat mijn website echt laat zien waar het EKC voor staat. Je manier van werken spreekt mij enorm aan. Je voelt alles zo goed aan. Jij hebt van mijn website een thuis gemaakt voor het EKC. Jij hebt met je kennis en intuïtieve vermogen iets neergezet waar ik alleen van kon dromen. Ik ben dankbaar dat ik dit nu heb laten doen door jou ipv zelf prutsen. Mijn website is nu een plek geworden waar ik trots op ben. Jij hebt een enorme gave om de klant en het bedrijf, waar een site voor gebouwd moet worden, samen te brengen tot een intuïtief geheel.

Dankjewel voor de fijne samenwerking en het aanvoelen van wat er nodig was om mijn website zo compleet te maken. Ik ben er zo ontzettend blij mee.

Liefs, Mascha Mascha Platel

Eigenaresse, Engelen Kracht Centrum

Lieve Vicky,

Dank voor de gave website!
Het was een hele bevalling. In de op en neer golvende bewegingen van mijn eigen groeiproces om de website tot stand te laten komen deinsde jij niet terug, volgde je mij en liet je mij mijn proces doorlopen. Je bewoog gewoon met me mee wat uiteindelijk tot een prachtig resultaat leidde, wat ik met trots presenteer aan mijn (potentiële) klanten en iedereen die mijn website ook maar wil bezoeken om welke reden dan ook. Heel veel oprechte dank daarvoor. ❤️ Petra Knuit

Eigenaresse, Petra Knuit - Temple of Touch

De samenwerking tussen Vicky en mij voelde als afgestemd. Naast dat ze alle mogelijke moeite doet om aan mijn wensen (qua website en ActiveCampaign) invulling te geven, weet ik dat ik altijd bij haar terecht kan. Ook als ik uren zelf heb lopen ploeteren, er niet uitkom, kan ik haar bellen en helpt ze me verder, zelfs maanden later.

Daarnaast is de samenwerking als vrouwen onderling heel fijn. Er was veel onderlinge herkenning, waardoor er een open en plezierige samenwerking is ontstaan. Annette Vos

Eigenaresse, Life Changing Coach

Vicky reageerde via een Instastory op mijn oproep voor ondersteuning. Ze heeft me super geholpen met het opzetten en aanpassen van mijn salespagina’s. Ook in ActiveCampaign heeft ze structuur aangebracht en verschillende automatiseringen opnieuw ingericht en aangescherpt.
De samenwerking voelde heel fijn en afgestemd. De dag voordat we mijn aanbod zouden bespreken kreeg ik ineens door hoe ik het wilde hebben. Wat bleek: Vicky had hier al over nagedacht!

Foto: Lotte van Uittert Willemijn Welten

Eigenaresse, Willemijn Welten

Zelf een website maken voor mijn praktijk? Ik schoof het al twee jaar voor me uit. Nieuwe praktijknaam, nieuw logo, geen probleem. De visitekaartjes lagen al een jaar in de kast. Tijd om de hulptroepen in te schakelen.
Terwijl het voor mezelf allemaal vaag bleef hoe het zou moeten worden, maakte Vicky een eerste opzet. Door de juiste vragen te stellen en tussen de regels door te luisteren naar wie ik ben en wat bij mij past. En het was meteen raak. Vicky zorgde hiermee voor een tastbaar iets, waarmee ik verder aan de slag kon.
Stukje bij beetje kon ik mijn verhaal gaan vertellen en Vicky maakte het stukje bij beetje werkelijkheid voor mij. Precies de manier die ik nodig had om samen tot een mooie website te komen. De kracht van het hele inhoudelijke proces schuilt echt in de manier waarop Vicky mij hierin begeleidt heeft en waar ik haar erg dankbaar voor ben.
Mijn visitekaartjes zijn afgestoft en worden vol zelfvertrouwen uitgedeeld. Mijn website is een mooi visitekaartje voor mijn praktijk.
Vicky dankjewel voor alle goede adviezen, het aanvoelen wat ik nodig had en het fantastische resultaat. Ik heb al vele mooie complimentjes in ontvangst mogen nemen. Jacqueline Smeulders

Eigenaresse, Reflexmoment

Shine Business Support schreef ik haar uitnodiging het volgende:
Wat jij nodig hebt is een frisse blik en een andere omgeving. Iemand die naast je komt zitten, die samen met jou naar je business kijkt, die input geeft voor nieuwe ideeën, die de boel op scherp stelt én die betrokken is bij jouw succes!
Samen een dag werken AAN je business.
Samen een dag werken AAN jouw persoonlijke groei.
Samen een dag in een inspiratievolle omgeving doorbrengen.
Samen, niet alleen, want dat heb je lang genoeg gedaan.

Dit bovenstaande had Vicky op haar site staan, waarop ik reageerde en graag de dag met haar en andere ondernemers wilde werken en vele nieuwe ideeën op te doen.
Rond 16.00 uur ging ik naar huis met vele ideeën, en dat er werk genoeg is om te verzetten voor mij. Erg leuk, geïnspireerd kan ik verder. Deze dag heb ik de volle aandacht en betrokkenheid ervaren door Vicky. Het enthousiasme was volop aanwezig. Het was erg fijn om samen te werken.

Tineke Wiersma

Eigenaresse, Buitengewoon in Balans

In december 2018 heb ik samen met Vicky het Happy-nez Christmas Event georganiseerd, waar haar kwaliteiten helemaal tot zijn recht kwamen. Ze voelt perfect aan waar begeleiding nodig is en vulde mij zo op een natuurlijke wijze aan.
Kernwoorden die horen bij Vicky zijn accuraat, gestructureerd en tactvol handelen, soms confronterend en soms met zachte hand. Vicky draagt goede ideeën aan en heeft een heldere kijk op de zaken die spelen. Dit brengt ze goed in beeld en creëerde zo rust en ruimte in mijn bedrijf, waardoor ik me meer kon richten op mijn eigen passie. Vicky, je bent een Topper! Patricia Maessen

Eigenaresse, Bewustwordingspraktijk Happy-nez

Sta jij hier binnenkort?