De samenwerking tussen Vicky en mij voelde als afgestemd. Naast dat ze alle mogelijke moeite doet om aan mijn wensen (qua website en ActiveCampaign) invulling te geven, weet ik dat ik altijd bij haar terecht kan. Ook als ik uren zelf heb lopen ploeteren, er niet uitkom, kan ik haar bellen en helpt ze me verder, zelfs maanden later.

Daarnaast is de samenwerking als vrouwen onderling heel fijn. Er was veel onderlinge herkenning, waardoor er een open en plezierige samenwerking is ontstaan. 

Annette Vos

Eigenaar, Life Changing Coach

Vicky was mijn Social Media manager. Zij is echt een kanjer met woorden. Ze voelt erg goed aan hoe ik iets zou verwoorden. We werken erg goed samen. Ongeveer elke 2 weken hebben we overleg, telefonisch, via Zoom of in real life om een planning te maken over welke onderwerpen de content moet bevatten en op welke social media deze geplaatst moet worden. Ze denkt hier echt super in mee en heeft  er ook goed ideeën over. Ik laat het helemaal aan haar over. Af en toe maak ik een opzet omdat het onderwerp dieper op mijn vakgebied ingaat en maakt zij het af. De te gekke opbouw van de feed heeft zij ook ontworpen en daar ben ik erg blij mee. Zij is een topper.

Chantal van der Leeden

Eigenaar, Creatals - Financiële dienstverlening

Zelf een website maken voor mijn praktijk? Ik schoof het al twee jaar voor me uit. Nieuwe praktijknaam, nieuw logo, geen probleem. De visitekaartjes lagen al een jaar in de kast. Tijd om de hulptroepen in te schakelen.
Terwijl het voor mezelf allemaal vaag bleef hoe het zou moeten worden, maakte Vicky een eerste opzet. Door de juiste vragen te stellen en tussen de regels door te luisteren naar wie ik ben en wat bij mij past. En het was meteen raak. Vicky zorgde hiermee voor een tastbaar iets, waarmee ik verder aan de slag kon.
Stukje bij beetje kon ik mijn verhaal gaan vertellen en Vicky maakte het stukje bij beetje werkelijkheid voor mij. Precies de manier die ik nodig had om samen tot een mooie website te komen. De kracht van het hele inhoudelijke proces schuilt echt in de manier waarop Vicky mij hierin begeleidt heeft en waar ik haar erg dankbaar voor ben.
Mijn visitekaartjes zijn afgestoft en worden vol zelfvertrouwen uitgedeeld. Mijn website is een mooi visitekaartje voor mijn praktijk.
Vicky dankjewel voor alle goede adviezen, het aanvoelen wat ik nodig had en het fantastische resultaat. Ik heb al vele mooie complimentjes in ontvangst mogen nemen. Jacqueline Smeulders

Eigenaar, Reflexmoment

Shine Business Support schreef ik haar uitnodiging het volgende:
Wat jij nodig hebt is een frisse blik en een andere omgeving. Iemand die naast je komt zitten, die samen met jou naar je business kijkt, die input geeft voor nieuwe ideeën, die de boel op scherp stelt én die betrokken is bij jouw succes!
Samen een dag werken AAN je business.
Samen een dag werken AAN jouw persoonlijke groei.
Samen een dag in een inspiratievolle omgeving doorbrengen.
Samen, niet alleen, want dat heb je lang genoeg gedaan.

Dit bovenstaande had Vicky op haar site staan, waarop ik reageerde en graag de dag met haar en andere ondernemers wilde werken en vele nieuwe ideeën op te doen.
Rond 16.00 uur ging ik naar huis met vele ideeën, en dat er werk genoeg is om te verzetten voor mij. Erg leuk, geïnspireerd kan ik verder. Deze dag heb ik de volle aandacht en betrokkenheid ervaren door Vicky. Het enthousiasme was volop aanwezig. Het was erg fijn om samen te werken.

Tineke Wiersma

Eigenaar, Buitengewoon in Balans

In december 2018 heb ik samen met Vicky het Happy-nez Christmas Event georganiseerd, waar haar kwaliteiten helemaal tot zijn recht kwamen. Ze voelt perfect aan waar begeleiding nodig is en vulde mij zo op een natuurlijke wijze aan.
Kernwoorden die horen bij Vicky zijn accuraat, gestructureerd en tactvol handelen, soms confronterend en soms met zachte hand. Vicky draagt goede ideeën aan en heeft een heldere kijk op de zaken die spelen. Dit brengt ze goed in beeld en creëerde zo rust en ruimte in mijn bedrijf, waardoor ik me meer kon richten op mijn eigen passie. Vicky, je bent een Topper! Patricia Maessen

Eigenaar, Bewustwordingspraktijk Happy-nez

Sta jij hier binnenkort?