Website laten maken

Je website is je online visitekaartje en soms het eerste wat mensen van je zien, het moet dus kloppen!
Potentiële klanten zien meteen wat ze bij jou krijgen/doen/halen.
Potentiële klanten voelen jouw energie en persoonlijkheid.
Potentiële klanten worden enthousiast en klikken verder.

Maar stel dat:
♥ Je huidige website past niet meer bij je, want jij bent gegroeid. Je hebt geen zin en tijd om hem te veranderen, maar je weet wel dat het nodig is. Kan ik voor je doen!
♥ Je bent net gaan ondernemen en je wilt een website die helemaal uitstraalt wie jij bent én die je makkelijk zelf kunt bijhouden, nadat hij gemaakt is. Kan ik voor je doen!
♥ Je bent helemaal blij met je huidige website en wil hier zelf af en toe kleine dingen aan veranderen, maar je snapt niet helemaal hoe het werkt en zoekt uitleg. Kan ik voor je doen!
♥ Je bent helemaal blij met het uiterlijk van je huidige website, maar je teksten kloppen niet meer en moeten herschreven worden. Kan ik voor je doen!
♥ Je continu vergeet om je website up to date te houden. Kan ik voor je doen!

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews

Mijn wens was al heel lang een website die echt stond voor wat het Engelen Kracht Centrum inhoud en betekent. Toen een vriendin vertelde dat ze bij jou een website liet maken, begon het weer te knagen. Weer dat verlangen dat mijn website echt laat zien waar het EKC voor staat. Je manier van werken spreekt mij enorm aan. Je voelt alles zo goed aan. Jij hebt van mijn website een thuis gemaakt voor het EKC. Jij hebt met je kennis en intuïtieve vermogen iets neergezet waar ik alleen van kon dromen. Ik ben dankbaar dat ik dit nu heb laten doen door jou ipv zelf prutsen. Mijn website is nu een plek geworden waar ik trots op ben. Jij hebt een enorme gave om de klant en het bedrijf, waar een site voor gebouwd moet worden, samen te brengen tot een intuïtief geheel.

Dankjewel voor de fijne samenwerking en het aanvoelen van wat er nodig was om mijn website zo compleet te maken. Ik ben er zo ontzettend blij mee.

Liefs, Mascha

Mascha Platel

Eigenaresse, Engelen Kracht Centrum

Lieve Vicky,

Dank voor de gave website!
Het was een hele bevalling. In de op en neer golvende bewegingen van mijn eigen groeiproces om de website tot stand te laten komen deinsde jij niet terug, volgde je mij en liet je mij mijn proces doorlopen. Je bewoog gewoon met me mee wat uiteindelijk tot een prachtig resultaat leidde, wat ik met trots presenteer aan mijn (potentiële) klanten en iedereen die mijn website ook maar wil bezoeken om welke reden dan ook. Heel veel oprechte dank daarvoor. ❤️

Petra Knuit

Eigenaresse, Petra Knuit - Temple of Touch

Zelf een website maken voor mijn praktijk? Ik schoof het al twee jaar voor me uit. Nieuwe praktijknaam, nieuw logo, geen probleem. De visitekaartjes lagen al een jaar in de kast. Tijd om de hulptroepen in te schakelen.
Terwijl het voor mezelf allemaal vaag bleef hoe het zou moeten worden, maakte Vicky een eerste opzet. Door de juiste vragen te stellen en tussen de regels door te luisteren naar wie ik ben en wat bij mij past. En het was meteen raak. Vicky zorgde hiermee voor een tastbaar iets, waarmee ik verder aan de slag kon.
Stukje bij beetje kon ik mijn verhaal gaan vertellen en Vicky maakte het stukje bij beetje werkelijkheid voor mij. Precies de manier die ik nodig had om samen tot een mooie website te komen. De kracht van het hele inhoudelijke proces schuilt echt in de manier waarop Vicky mij hierin begeleidt heeft en waar ik haar erg dankbaar voor ben.
Mijn visitekaartjes zijn afgestoft en worden vol zelfvertrouwen uitgedeeld. Mijn website is een mooi visitekaartje voor mijn praktijk.
Vicky dankjewel voor alle goede adviezen, het aanvoelen wat ik nodig had en het fantastische resultaat. Ik heb al vele mooie complimentjes in ontvangst mogen nemen.

Jacqueline Smeulders

Eigenaresse, Reflexmoment