Vergaderlocatie

Een andere omgeving brengt de inspiratie weer aan het stromen. Zeker wanneer je daar volledig in de watten gelegd wordt én kunt rekenen op de ondersteuning die je nodig hebt. Ondersteuning wat betreft materiële zaken, maar ook de inwendige mens wordt, lichamelijk en geestelijk, goed verzorgd. Want dat is waarvoor je bij mij aan het juiste adres bent: inspiratie, ondersteuning, zorgzaamheid en betrokken bij jou en je business. De ruimte biedt verschillende mogelijkheden. Vanaf medio 2020 is er zelfs de mogelijkheid om meerdere dagen te verblijven.

In een huiselijke, warme sfeer is er ruimte om te vergaderen, workshops te organiseren of gewoon inspiratie op te doen door te werken op een andere locatie.
Gelegen aan de rand van een klein dorpje is er niets dan rust om je heen. Met je team, klanten of collega-ondernemers heb je de hele ruimte voor jezelf en kun je gefocust de dag doorbrengen.

Zorgzaamheid en betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij mij. Twijfel dus niet om je wensen bespreekbaar te maken. Ik vind het belangrijk dat het jullie tijdens de dag aan niets ontbreekt, zodat er topresultaten behaald worden. In overleg komen we overal uit. Bel (06-1119728) of mail me om te reserveren of meer informatie op te vragen.

A
maximaal 12 personen
A
gratis parkeergelegenheid
A

Wi-fi

A
TV (met laptop-aansluiting)
A
flipover met stiften
A
koelkast
A
+/- 33 m2
A
eigen tuin
A
eigen ingang