Samenwerkdagen

Zeg eens eerlijk, hoe lang modder je al alleen aan?
Hoe lang heb je al geen nieuwe inspiratie opgedaan?
Hoe lang is het al tijd om je aanbod aan te scherpen of te vernieuwen?

Wat jij nodig hebt is een frisse blik en een andere omgeving. Iemand die naast je komt zitten, die samen met jou naar je business kijkt, die input geeft voor nieuwe ideeën, die de boel op scherp stelt én die betrokken is bij jouw succes!
Samen een dag werken AAN je business.
Samen een dag werken AAN jouw persoonlijke groei.
Samen een dag in een inspiratievolle omgeving doorbrengen.
Samen, niet alleen, want dat heb je lang genoeg gedaan.

Je stapt naar buiten met frisse energie en positiviteit.
Je gaat naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie.
Je straalt en bent klaar om de wereld te veroveren.

Het is mijn missie om iedere ondernemer haar volle potentieel te laten leven. Ik wil dat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Jouw bedrijf moet voor jou werken en niet andersom! Met het creëren van die mindset help ik je graag.

Kom een dag werken in mijn huiselijke co-creatieplek. Een lichte ruimte, vol positieve energie, inspiratie en mij, 111% betrokken bij jou en je business. We gaan aan de slag met je business én je mindset, want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kom letterlijk naast je zitten om je op weg te helpen. We kijken naar je diepste verlangens, naar hoe jij ECHT wilt ondernemen en leven en wat er voor nodig is om daar te komen. Vaak zit je er zelf zo dicht op dat je de mogelijkheden niet ziet. Ik open je ogen voor alles wat er mogelijk is.

‘I do not fix problems. I fix my thinking. Then problems fix themselves’ Louise Hay.

In één dag maken we een gameplan, your plan to change your world around! Weet dat alles kan en mag, dat is het mooie aan ondernemer zijn. Jij richt je leven en business zo in dat ze voor jou werken en niet andersom! Dat is waar ik heilig in geloof en dat is wat ik jou wil laten inzien en ervaren.

Je hebt 2 mogelijkheden:
* Je werkt een dag met mij samen. We gaan de diepte in en zetten grote stappen.
* Je werkt een dag in een groep van maximaal 6 mensen met mij samen. Je vindt inspiratie bij elkaar en werkt aan je gameplan. Ik ben er natuurlijk voor al je vragen en om je op weg te helpen.

Check de agenda wanneer de volgende samenwerkdag gepland staat. De VIP-dagen worden in overleg gepland.

Bevalt het goed? Dan kun je een abonnement afsluiten. Je komt 6 keer met mij in de groep samenwerken, bijvoorbeeld iedere 2 maanden een dag en betaald slechts € 499,00! Dat is bijna 15% korting. (bij betaling vooraf in 1x, 1 jaar geldig)

Vergaderlocatie

Een andere omgeving brengt de inspiratie weer aan het stromen. Zeker wanneer je daar volledig in de watten gelegd wordt én kunt rekenen op de ondersteuning die je nodig hebt. Ondersteuning wat betreft materiële zaken, maar ook de inwendige mens wordt, lichamelijk en geestelijk, goed verzorgd.

Want dat is waarvoor je bij mij aan het juiste adres bent: inspiratie, ondersteuning, zorgzaamheid en betrokken bij jou en je business. De ruimte biedt verschillende mogelijkheden. Vanaf eind 2019 is er zelfs de mogelijkheid om meerdere dagen te verblijven.

In een huiselijke, warme sfeer is er ruimte om te vergaderen, workshops te organiseren of gewoon inspiratie op te doen door te werken op een andere locatie.

Gelegen aan de rand van een klein dorpje is er niets dan rust om je heen. Met je team, klanten of collega-ondernemers heb je de hele ruimte voor jezelf en kun je gefocust de dag doorbrengen.

Zorgzaamheid en betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij mij. Twijfel dus niet om je wensen bespreekbaar te maken. Ik vind het belangrijk dat het jullie tijdens de dag aan niets ontbreekt, zodat er topresultaten behaald worden. In overleg komen we overal uit. Bel (06-1119728) of mail me om te reserveren of meer informatie op te vragen.

=
maximaal 12 personen
=
gratis parkeergelegenheid
=
TV (met laptopaansluiting)
=
Flipover met stiften
=
Koelkast
=
+/- 33 m2
=
eigen ingang
=
eigen tuin

REVIEWS

Tineke Wiersma van Buitengewoon in Balans over de samenwerkdag:

Shine Business Support schreef in haar uitnodiging het volgende:
Wat jij nodig hebt is een frisse blik en een andere omgeving. Iemand die naast je komt zitten, die samen met jou naar je business kijkt, die input geeft voor nieuwe ideeën, die de boel op scherp stelt én die betrokken is bij jouw succes!
Samen een dag werken AAN je business.
Samen een dag werken AAN jouw persoonlijke groei.
Samen een dag in een inspiratievolle omgeving doorbrengen.
Samen, niet alleen, want dat heb je lang genoeg gedaan.

Dit bovenstaande had Vicky op haar site staan, waarop ik reageerde en graag de dag met haar en andere ondernemers wilde werken en vele nieuwe ideeën op te doen.
Rond 16.00 uur ging ik naar huis met vele ideeën, en dat er werk genoeg is om te verzetten voor mij. Erg leuk, geïnspireerd kan ik verder. Deze dag heb ik de volle aandacht en betrokkenheid ervaren door Vicky. Het enthousiasme was volop aanwezig. Het was erg fijn om samen te werken.