Social media beheer

Zichtbaar zijn op social media is een makkelijke manier om veel mensen te bereiken, veel nieuwe potentiële klanten te bereiken. Daarvoor is het wel nodig om consequent en consistent zichtbaar te zijn en daar gaat het meestal mis. Het voelt als een van de vele taken die je als ondernemer moet doen om je business draaiende te houden. Terwijl je veel liever met je klanten bezig bent, mensen helpt, mensen healt, mensen een duwtje in de rug geeft om hun volle potentieel te leven, net wat jouw business mensen biedt.

Om ervoor te zorgen dat mensen je leren kennen via Facebook,
Om ervoor te zorgen dat mensen je leuk gaan vinden op Instagram,
Om ervoor te zorgen dat mensen je gaan vertrouwen via LinkedIn,
Daarvoor moet je consequent en consistent aanwezig zijn op social media.

Jouw boodschap delen
Jouw missie vertellen
Jouw persoonlijkheid laten stralen

Ik help je daar op een betrokken, integere en passende wijze mee.
Ik zorg ervoor dat je zichtbaar bent en blijft
Ik creëer je content
Ik overleg of het klopt voor jou

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden tot het uitbesteden van je social media te bespreken.
Hieronder staan voorbeelden genoemd. Weet dat alles bespreekbaar is, zodat een waardevolle en gelijkwaardige samenwerking tot stand komt. Voor uitgebreide informatie over mijn samenwerkingen verwijs ik je graag naar mijn aanbodpagina.