Secretaresse 2.0

Als coach, therapeut of lichtwerker ben je het liefste zoveel mogelijk mét je klanten aan het werk, want dat is waarom je bent gaan ondernemen, dat is waar je energie van krijgt, dat is waarvoor je hier op aarde bent. Maar al die afspraken moeten ingepland worden, alle mogelijke leads moeten opgevolgd worden, je wilt klanten nazorg bieden of om een review vragen… Pff, je hoofd gaat er nu al van draaien. En dan wil je ook nog nieuwsbrieven versturen, zichtbaar zijn op social media… Je snapt wat ik bedoel 😉
Besteed dit aan mij uit en creëer tijd en ruimte voor jezelf om met klanten te werken, om te doen waar jij blij van wordt.

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.
Voor uitgebreide informatie over mijn samenwerkingen verwijs ik je graag naar mijn aanbodpagina.