Ik vind ondernemen…

echt het leukste wat er is! De eindeloze mogelijkheden en kansen maken mij intens blij. Diezelfde mogelijkheden en kansen maken het soms wel wat lastig: er is zoveel te doen en te leren, hoe maak je daar een goede keuze in?

Wat ik hierin geleerd heb is dat ik op mijn gevoel mag vertrouwen. Omdat mijn gevoel, mijn intuïtie, mij altijd het juiste antwoord geeft. Moest ik eerst wel weer even leren vertrouwen op die intuïtie, maar dat terzijde. En die zoektocht naar dat vertrouwen heeft me verschillende kanten op gestuurd. Die zoektocht heeft me laten ontdekken wat ik echt het allerleukste vind om voor jou te doen. Die zoektocht heeft me ook mezelf weer doen leren kennen.

Dat is ook één van de dingen die ik zo leuk vind aan ondernemen: het vinden van jezelf. Zeker als intuïtieve, spirituele en bewuste vrouw is dat soms best een reis. Wat mij betreft de mooiste en meest intense reis die je ooit zult maken. Een reis met een prachtige bestemming én beloning: jezelf.

Nadat ik die reis gemaakt had (of ja, hij is nooit klaar en dat is zo leuk en interessant eraan), eigenlijk al tijdens die reis, kwam ik erachter hoe gaaf het is om andere onderneemsters bewust te maken van de reis die zij mogen afleggen. Om jou te laten voelen en ervaren dat jij mag leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Om jouw vertrouwen te laten groeien zodat je de stappen zet die nodig zijn. Alles is mogelijk wanneer jij daar in gelooft en ik help je daarin geloven.

Wat is jouw ultieme droom?
Wat wil je bereiken?
Hoe wil jij je voelen?
Mijn ultieme droom is een eigen retraitecentrum openen. Een plek waar mensen tot rust kunnen komen, zichzelf kunnen vinden en hun bewustzijn kunnen vergroten. Mijn missie op een andere manier vormgegeven. Want die missie blijft:

Jij staat op nummer 1. Jij mag leven en werken op jouw voorwaarden.

Ik laat je voelen waarom dat is en leer je hoe je dat doet voor jouw leven. Nu als virtueel assistent (klinkt ‘onderdanig’, maar ik heb nog geen beter woord kunnen vinden, haha), zodat jij die dingen uit handen kunt geven die niet passen in jouw voorwaarden. En uiteindelijk als coach, eigenaar, healer en guide binnen mijn retraitecentrum.

Durf groot te dromen
Durf te stralen als nooit tevoren
Durf jouw leven te leiden zoals jij dat wilt en laat jouw business (met mijn ondersteuning) je daarin faciliteren

Ontdek Vicky

 • Getrouwd met de liefste Romeo
 • Moeder van 2 boefjes
 • Eet cakebeslag zo uit de kom
 • Deelt de spelletjesverslaving van manlief, de collectie bedraagt 300 and counting
 • Vertrouwt op het Universum
 • Gelooft niet in toeval
 • Maakt graag anderen blij
 • Leest nog ‘ouderwets’ boeken
 • Is graag creatief bezig: schilderen, knutselen, kleien, kleuren
 • Krijgt energie van dansen en zingen, vooral op happy hardcore (stuiter, stuiter)
 • Heeft weegschaal als sterrenbeeld
 • Zit graag met vriendinnen en een wijntje op het terras
 • Houdt van een hardstyle festival op z’n tijd
 • Doet 2x per week yoga, oooooohhmmmm

De samenwerking tussen Vicky en mij voelde als afgestemd. Naast dat ze alle mogelijke moeite doet om aan mijn wensen (qua website en ActiveCampaign) invulling te geven, weet ik dat ik altijd bij haar terecht kan. Ook als ik uren zelf heb lopen ploeteren, er niet uitkom, kan ik haar bellen en helpt ze me verder, zelfs maanden later.

Daarnaast is de samenwerking als vrouwen onderling heel fijn. Er was veel onderlinge herkenning, waardoor er een open en plezierige samenwerking is ontstaan.

Annette Vos

Eigenaresse, Life Changing Coach

Zelf een website maken voor mijn praktijk? Ik schoof het al twee jaar voor me uit. Nieuwe praktijknaam, nieuw logo, geen probleem. De visitekaartjes lagen al een jaar in de kast. Tijd om de hulptroepen in te schakelen.
Terwijl het voor mezelf allemaal vaag bleef hoe het zou moeten worden, maakte Vicky een eerste opzet. Door de juiste vragen te stellen en tussen de regels door te luisteren naar wie ik ben en wat bij mij past. En het was meteen raak. Vicky zorgde hiermee voor een tastbaar iets, waarmee ik verder aan de slag kon.
Stukje bij beetje kon ik mijn verhaal gaan vertellen en Vicky maakte het stukje bij beetje werkelijkheid voor mij. Precies de manier die ik nodig had om samen tot een mooie website te komen. De kracht van het hele inhoudelijke proces schuilt echt in de manier waarop Vicky mij hierin begeleidt heeft en waar ik haar erg dankbaar voor ben.
Mijn visitekaartjes zijn afgestoft en worden vol zelfvertrouwen uitgedeeld. Mijn website is een mooi visitekaartje voor mijn praktijk.
Vicky dankjewel voor alle goede adviezen, het aanvoelen wat ik nodig had en het fantastische resultaat. Ik heb al vele mooie complimentjes in ontvangst mogen nemen.

Jacqueline Smeulders

Eigenaresse, Reflexmoment

Je voelt perfect aan waar begeleiding nodig is en vult mij zo op een natuurlijke wijze aan.
Kernwoorden die horen bij Vicky zijn accuraat, gestructureerd en tactvol handelen, soms confronterend en soms met zachte hand. Vicky draagt goede ideeën aan en heeft een heldere kijk op de zaken die spelen. Dit brengt ze goed in beeld en creëerde zo rust en ruimte in mijn bedrijf.

Patricia Maessen

Eigenaresse, Bewustwordingspraktijk Happy-nez

Feiten over Vicky:

 • Eeuwige student
 • Bevoegd om geschiedenisles te geven op de middelbare school
 • Gecertificeerd Virtueel Assistent
 • Gewerkt bij Oorlogsmuseum Overloon als medewerker educatie en publieksdienst
 • Gewerkt bij UWV als uitkeringsdeskundige WAO en opleider
 • Geboren in 1985
 • Brengt structuur en duidelijkheid daar waar chaos is
 • Betrokken en verantwoordelijk
 • Zegt waar het op staat en duwt je liefdevol uit je comfortzone

Laten we kennismaken

Nu ik mezelf heb voorgesteld lijkt me leuk jou te leren kennen en samen te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Onder het genot van een (digitaal) bakje koffie of thee hoor ik graag wie jij bent en wat jouw dromen zijn. Daarna bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden. Is het voor jou ‘Time to SHINE’?