Als ik terug denk aan 2018 word ik blij!
Als ik vooruit denk aan 2019 ga ik stuiteren van blijdschap!
Ik voel dat er zoveel leuke, gave, inspirerende, leerzame, uitdagende en passievolle dingen en mensen op mij wachten.

Als een opkomende zon voel ik me. Alles wordt steeds lichter, steeds meer zichtbaar, steeds warmer. Daarnaast is de zon onmisbaar voor het leven op aarde. Ik ga ook onmisbaar zijn voor mijn klanten. Ook zij gaan als een opkomende zon steeds hoger aan de hemel staan om daar te stralen.

Volgende week zet ik stap 1. Ik ga aan de slag met een super toffe business coach. Samen gaan we zaken nog helderder krijgen, zodat daarna het gas op de lolly kan! Ik ben helemaal voor coaching. Zelf zit je op een gegeven moment vast in je eigen denkcirkel. Een coach helpt je hieruit. Voor mij is ze nu al van onschatbare waarde <3

De volgende stappen volgen daarna vanzelf. Dat is het mooie van vertrouwen op het Universum: alles gebeurt met een reden, dus ik ben altijd op de juiste plek, ik ontmoet de juiste mensen en leer wat ik moet leren. Ik heb pas een paar maanden geleden kennis gemaakt met het Universum, maar ik kan wel al zeggen dat we dikke vrienden zijn. Het vertrouwen is de afgelopen maand enorm gegroeid en groeit nog iedere dag. Het heeft mij zoveel rust gegeven en ik voel dat dit alleen nog maar meer gaat worden.