Geluk bij een ongeluk, zo is Shine Business Support eigenlijk begonnen. In juli 2018 ben ik werkloos geworden en werd ik gedwongen om na te denken over mijn carrière. Nadat ik het verdriet en de woede van mijn ontslag een plekje had gegeven kon ik vooruit kijken. En aangezien toeval niet bestaat kwam op dat moment het VA-schap op mijn pad. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om de sprong in het diepe te wagen en de overstap naar het ondernemerschap te maken. Dankzij de juiste begeleiding vanuit de VA Business Academy en de enthousiaste groep medecursisten kreeg ik al vrij snel duidelijk welke richting ik op wilde. Het is super veel werk om alles op te zetten, maar ik krijg er zoveel energie van! Het is fantastisch om nu al te merken dat je andere ondernemers verder kunt helpen in hun bedrijf, dat je lampjes ziet gaan branden als je met iemand in overleg bent, dat er grootse ideeën ontstaan…

Ik kijk uit naar wat er allemaal komen gaat!! It is time to SHINE!