Er komt een moment in je ondernemerscarrière dat je er niet meer onderuit komt: je moet uitbreiden. Dat is een goed teken, want dat betekent dat je succesvol bent! Maar het voelt als een gigantische en mega enge stap, want niemand doet het zoals jij dat doet…

Een paar vragen voor je:

  1. Doe jij meer dingen die je niet leuk vindt dan die je wel leuk vindt?
  2. Geef je jouw gezin niet de aandacht die je ze wil geven omdat jij steeds moet werken?
  3. Heb je super leuke ideeën maar geen tijd om ze uit te werken?
  4. Heeft jouw werkweek 100 uur nodig om alles gedaan te krijgen?
  5. Wil je niet meer zo hard werken?

1 of meer ja’s? Dan ben je toe aan een VA.
Dan ben je toe aan iemand die jou ontzorgd.
Dan ben je toe aan iemand die werk uit handen neemt.
Dan ben je toe aan een betrokken en professionele collega ondernemer.

Voor de hand ligt nu dat ik zeg: “tadaa, hier ben ik, werk met mij samen!” Maar zo werkt het in mijn ogen niet. Het is ontzettend belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en je VA. Je moet leren lezen en schrijven samen, dus enige vorm van connectie is onmisbaar! Daarnaast heeft iedere VA haar expertise en haar branche, misschien pas ik dus helemaal niet in jouw straatje

Ik ben er voor de spirituele onderneemster. De intuïtieve vrouw die weet dat er meer is. De engel die haar helende handen inzet om levens te veranderen. Degene die onderneemt vanuit energie, vanuit het hart.

Ik help je online te ondernemen. Ik bouw je website zó, zodat hij jou weerspiegelt. Ik beheer je Social media kanalen vanuit jouw energie, jouw woorden, jouw boodschap. Ik start je e-maillijst op en help je daarin te groeien.

Spiritueel en praktisch.
Energetisch en technisch.
Liefdevol en een beetje streng.
Enthousiast en professioneel.

Ben ik degene die jij zoekt? Neem contact met me op. Weet je niet zeker of een VA wat voor jou is? Neem ook dan contact met me op. Ik denk graag even met je mee om te kijken wat er mogelijk is en hoe jij het beste geholpen bent. Helemaal vrijblijvend