Automatiseren en e-mailmarketing

Je wilt (online) ondernemen met gemak en dat betekent: automatiseren!
Automatiseren brengt je vooral heel veel tijd, want het woord zegt het al: er gebeurt heel veel automatisch.
♥ Klanten die zich inschrijven voor je inspiratiemails, je weggever, je webinar, je training of net wat jij aanbiedt, zonder dat jij hier achter de schermen iets voor hoeft te doen. Heerlijk toch!
♥ Inzicht krijgen in welke mails wel en niet werken, zodat je nog gerichter sales kunt doen en klanten kunt aantrekken.
♥ 24/7 doet het zijn werk, je kunt dus echt geld verdienen terwijl je slaapt!

Ik werk met ActiveCampaign (Mailblue is de Nederlandse versie).
Dit omdat AC wereldwijd goed aangeschreven staat, makkelijk en overzichtelijk werkt, met veel andere online tools te koppelen is én het allerbelangrijkste: het heeft heel veel opties om jouw business in te richten zodat het voor jou werkt én dat jij er veel profijt bij hebt.

Natuurlijk is er meer nodig om volledig online te ondernemen. Ook hierin heb ik ervaring. Tijdens onze kennismaking bespreken we wat ik voor je kan betekenen en voor welke zaken iemand anders gevraagd moet worden. Ik ben open en transparant hierin. Iedereen heeft zijn/haar expertise. Zodra het niet mijn expertise is, weet ik dat je ‘beter af’ bent bij iemand anders. Een combinatie met een derde persoon/partij, waarbij korte lijntjes gewaarborgd blijven, is dan de beste optie. Binnen mijn eigen netwerk kan ik bijna alle andere expertises vinden.