Daar ga je!

Ondernemen is leuk en soms wat overweldigend. Jouw expertise alleen is niet genoeg… Helaas 😉
En dus neem jij de dappere stap om hulp te in te schakelen. Want hé, waarom zou je het allemaal alleen doen? Bedenk je eens waar jij kunt staan over een jaar, wanneer je vandaag besluit om je te laten ondersteunen daar waar jij dat nodig hebt…

♥ een goedlopende praktijk met de mooiste klanten
♥ meer impact doordat je meer mensen kunt bereiken
♥ meer impact doordat je een passende structuur in jouw creatieve chaos aanbrengt
♥ geen dingen meer doen die jou heel veel energie kosten
♥ meer vrije tijd doordat je geautomatiseerd hebt
♥ meer omzet doordat alles lekker flowt, want jij kiest steeds wat jij nodig hebt
♥ vul je eigen droom hier in: …

Oh my, wat een heerlijk vooruitzicht!

Hoe je daar komt?

Kiezen! Kiezen dat het zo is en dan de stappen zetten die nodig zijn.

Stap 1 heb je al gezet, gefeliciteerd! Ja, want je bent op mijn website terecht gekomen, omdat je weet dat uitbesteden de volgende stap is. Jij wilt niet meer alleen ondernemen en dat snap ik. Grote dromen vragen krachtige keuzes en vandaag maak jij jouw krachtige keuze.

Hoe ik jou help

Als lichtwerker voel jij je vaak onbegrepen in deze wereld, zeker wanneer je zoekt naar iemand die jou technisch kan ondersteunen. Niet bij mij. Spiritualiteit, bewustzijn, energie, sjamanisme, engelen, healing, manifesteren, divine feminine, ik weet hoe het voelt, ik weet hoe het werkt. En dat maakt ons een goede match.
Geen gekke blikken wanneer je vertelt wat je doet.
Geen webpagina’s die niet afgestemd voelen.
Heldere en begrijpelijke uitleg, net zo vaak totdat jij het ook snapt.

Lichtwerkers zijn vaak dienend naar hun medemens. Ik ben de lichtwerker die dienend is aan jou, want ook jij mag ondersteund worden in jouw missie hier op aarde.

Hieronder staan mijn favoriete dingen waarmee ik jou kan ondersteunen. Weet dat er in overleg meer mogelijk is.
Ik geloof dat iedereen, en ik dus ook, mag leven en werken op haar eigen voorwaarden. Een van mijn voorwaarden is plezier hebben in de dingen die ik doe en dus presenteer ik jou: mijn favorieten!

If you want it all…

You can have it all! Naast dat ik altijd een prijsvoorstel op maat maak heb ik nog iets moois. Speciaal voor degene die echt stappen wilt zetten. Voor degene die zoekende is welke stappen dat dan zijn. Voor degene die zoekende is naar hoe die volgende stap eruit ziet. Voor degene die online wil, maar niet goed weet hoe. Voor degene die kriebels krijgt van technisch geneuzel en gedoe. Voor degene die graag even een spiegel voorgehouden wil krijgen. Ben jij diegene? Dan is dit voor jou!

 

Shine VIP

4 maanden lang loop ik met je mee als jouw persoonlijke cheerleader en techneut. Ik sta volledig tot je beschikking. We bespreken je volledige business en pakken aan wat nodig is. Dit kan een stuk techniek zijn, zoals het inzetten van ActiveCampaign en het opzetten/aanpassen van je website. Dit kan een stuk bewustwording zijn rondom je aanbod en jou als mens.

Het is een mix tussen coaching, persoonlijke ontwikkeling en daadwerkelijk de boel goed neerzetten in alle systemen en tools. In die 4 maanden zetten we jouw (ver)nieuw(d)e business neer en ik help jou daarmee, every way I can.

 

Wil jij meer mensen bereiken mbv een weggever en e-mailmarketing? Zetten we samen neer.
Wil jij webinars gaan geven om jouw diensten te promoten? Zetten we samen neer.
Wil jij een online leeromgeving gaan inzetten? Zetten we samen neer.
Wil jij je aanbod scherpstellen en meteen alles goed inregelen? Zetten we samen neer.
Wil jij ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn om meer online te ondernemen? Ontdekken we samen én zetten we meteen neer.
Wil jij meer gemak, meer rust, meer omzet? Zorgen we samen voor!

 

4 maanden geeft ons meer dan genoeg tijd om jou en jouw business op te poetsen en te laten stralen als nooit tevoren. Je hebt grote stappen gezet en je bent rete trots op jezelf! En terecht. Leven en werken mag op jouw voorwaarden en in deze 4 maanden werk jij daar naartoe. Is dit traject voor jou? Neem contact met me op om jouw wensen en struggles te bespreken en snel van start te gaan. Ik werk met maximaal 4 Shine VIP’s tegelijk, dus het kan zijn dat ik niet direct plaats heb.

Tarieven

Een beetje toelichting is altijd prettig, dus bij deze.
We kunnen op verschillende manieren samenwerken: vooraf (maandelijks) betalen, achteraf maandelijks betalen of projectbasis. Vooraf (maandelijks) betalen geeft ons beide duidelijkheid: jij qua uren dat ik beschikbaar ben voor jou, ik qua inkomsten. Vandaar dat ik je daarin tegemoet kom op de volgende manier:

Neem je 6 tot 10 uur af, krijg je 3% korting op mijn uurtarief van € 56,65 excl. BTW. Je kunt dit maandelijks doen of als strippenkaart. Als strippenkaart zijn deze uren 3 maanden geldig.
Neem je 11 tot 20 uur af, krijg je 5% korting op mijn uurtarief van € 56,65 excl. BTW. Je kunt dit maandelijks doen of als strippenkaart. Als strippenkaart zijn deze uren 6 maanden geldig.
Neem je 21 tot 30 uur af, krijg je 8% korting op mijn uurtarief van € 56,65 excl. BTW. Je kunt dit maandelijks doen of als strippenkaart. Als strippenkaart zijn deze uren 9 maanden geldig.
Neem je 0 tot 5 uur af, krijg je geen korting, maar ben je wel verzekerd van mijn energie en aanwezigheid in jouw business.

Betaal je achteraf, dan is mijn uurtarief € 56,65 per uur.
Betaal je op projectbasis, dan ontvang je een persoonlijke offerte. Hiervan betaal je 50% bij aanvang en 50% bij oplevering.