Samenwerken AAN je business

Zeg eens eerlijk, hoe lang modder je al alleen aan?
Hoe lang heb je al geen nieuwe inspiratie opgedaan?
Hoe lang is het al tijd om je aanbod aan te scherpen of te vernieuwen?

Wat jij nodig hebt is een frisse blik en een andere omgeving. Iemand die naast je komt zitten, die samen met jou naar je business kijkt, die input geeft voor nieuwe ideeën, die de boel op scherp stelt én die betrokken is bij jouw succes!
Samen een dag werken AAN je business.
Samen een dag werken AAN jouw persoonlijke groei.
Samen een dag in een inspiratievolle omgeving doorbrengen.
Samen, niet alleen, want dat heb je lang genoeg gedaan.

Je stapt naar buiten met frisse energie en positiviteit.
Je gaat naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie.
Je straalt en bent klaar om de wereld te veroveren.

Het is mijn missie om iedere ondernemer haar volle potentieel te laten leven. Ik wil dat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Jouw bedrijf moet voor jou werken en niet andersom! Met het creëren van die mindset help ik je graag.

Kom een dag werken in mijn huiselijke co-creatieplek. Een lichte ruimte, vol positieve energie, inspiratie en mij, 111% betrokken bij jou en je business. We gaan aan de slag met je business én je mindset, want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kom letterlijk naast je zitten om je op weg te helpen. We kijken naar je diepste verlangens, naar hoe jij ECHT wilt ondernemen en leven en wat er voor nodig is om daar te komen. Vaak zit je er zelf zo dicht op dat je de mogelijkheden niet ziet. Ik open je ogen voor alles wat er mogelijk is.

‘I do not fix problems. I fix my thinking. Then problems fix themselves’ Louise Hay.

In één dag maken we een gameplan, your plan to change your world around! Weet dat alles kan en mag, dat is het mooie aan ondernemer zijn. Jij richt je leven en business zo in dat ze voor jou werken en niet andersom! Dat is waar ik heilig in geloof en dat is wat ik jou wil laten inzien en ervaren.

Je hebt 2 mogelijkheden:
* Je werkt een dag met mij samen. We gaan de diepte in en zetten grote stappen.
* Je werkt een dag in een groep van maximaal 6 mensen met mij samen. Je vindt inspiratie bij elkaar en werkt aan je gameplan. Ik ben er natuurlijk voor al je vragen en om je op weg te helpen.

Check de agenda wanneer de volgende samenwerkdag gepland staat. De VIP-dagen worden in overleg gepland.

Bevalt het goed? Dan kun je een abonnement afsluiten. Je komt 6 keer met mij in de groep samenwerken, bijvoorbeeld iedere 2 maanden een dag en betaald slechts € 499,00! Dat is bijna 15% korting. (bij betaling vooraf in 1x, 1 jaar geldig)