Wat leuk dat je komt samenwerken!

Hieronder staan de beschikbare datums voor de samenwerkdagen (10.00 – 16.00 uur) vermeld én hoeveel plekken er nog vrij zijn. Let op, de VIP-dagen worden in overleg gepland en vinden niet plaats op de hieronder genoemde datums.
Wanneer je een datum gekozen hebt dan vul je onderaan het formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de laatste details te bespreken, alvast kennis te maken en te inventariseren wat jij nodig hebt.
Na dit gesprek is je reservering definitief en ontvang je tevens de factuur.

Wat gaan we doen?

Werk een dag AAN jezelf en je business, zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden!

Wat jij nodig hebt is een frisse blik en een andere omgeving. Iemand die naast je komt zitten, die samen met jou naar je business kijkt, die input geeft voor nieuwe ideeën, die de boel op scherp stelt én die betrokken is bij jouw succes!
Samen een dag werken AAN je business.
Samen een dag werken AAN jouw persoonlijke groei.
Samen een dag in een inspiratievolle omgeving doorbrengen.
Samen, niet alleen, want dat heb je lang genoeg gedaan.

Je stapt naar buiten met frisse energie en positiviteit.
Je gaat naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie.
Je straalt en bent klaar om de wereld te veroveren.
Het is mijn missie om iedere ondernemer haar volle potentieel te laten leven. Ik wil dat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Jouw bedrijf moet voor jou werken en niet andersom! Met het creëren van die mindset help ik je graag.

Kom een dag werken in mijn huiselijke co-creatieplek. Een lichte ruimte, vol positieve energie, inspiratie en mij, 111% betrokken bij jou en je business. We gaan aan de slag met je business én je mindset, want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kom letterlijk naast je zitten om je op weg te helpen. We kijken naar je diepste verlangens, naar hoe jij ECHT wilt ondernemen en leven en wat er voor nodig is om daar te komen. Vaak zit je er zelf zo dicht op dat je de mogelijkheden niet ziet. Ik open je ogen voor alles wat er mogelijk is.

‘I do not fix problems. I fix my thinking. Then problems fix themselves’ Louise Hay.

Weet dat alles kan en mag, dat is het mooie aan ondernemer zijn. Jij richt je leven en business zo in dat ze voor jou werken en niet andersom! Dat is waar ik heilig in geloof en dat is wat ik jou wil laten inzien en ervaren.

Datums 2020

Donderdag 26 maart 2020

Donderdag 23 april 2020

Vrijdag 19 juni 2020

6 plekken beschikbaar
6 plekken beschikbaar
6 plekken beschikbaar

Reserveren samenwerkdag